Doi huligani: Ignătescu şi Dobârceanu

ignatescu
Că stadionul nu e sală de teatru, e un lucru arhicunoscut. La fel de bine ca acela că, din când în când, fotbaliştii mai sunt şi înjuraţi, iar cei sensibili n-aveau decât să se apuce de pictură, actorie sau şah. Din păcate, am asistat sâmbătă, în timpul meciului FCM Bacău – Petrolul, la scene reprobabile, ai căror protagonişti au fost doi dintre componenţii echipei gazdă.
Ce s-a întâmplat? În repriza secundă, o parte din spectatorii de la tribuna I i-au reproşat vehement lui Viorel Ignătescu golul ridicol pe care-l primise în debutul meciului. E-adevărat, nu pe un ton civilizat, dar ne aflam totuşi pe stadion, cum am mai spus. Ei bine, în loc să tacă şi să-şi vadă de joc, portarul FCM-ului a intrat într-un dialog golănesc cu spectatorii, începând prin a le arăta degetul mijlociu şi terminând cu ameninţări cu bătaia, după meci. Incredibil şi inimaginabil !
Şi asta n-a fost tot. Apostrofat şi el pentru prestaţia slabă, Dobârceanu, supranumit „Ţăranul”, a început şi el să dialogheze cu tribuna, pe aceleaşi tonalităţi de mahala, bineînţeles.
Să ne înţelegem: nu sunt de acord sub nicio formă cu insultele aduse jucătorilor, sunt şi ei oameni şi pot greşi (deşi unii şi-au făcut din asta un obicei). Dar să te apuci să ripostezi în maniera în care au făcut-o cei doi componenţi ai FCM-ului este de neacceptat la un club cu tradiţie şi pretenţii de seriozitate.
Aştept ca factorii de conducere ai clubului, împreună cu staff-ul tehnic, să ia măsurile de rigoare împotriva lui Ignătescu şi a lui Dobârceanu, ca un minim semn de civilizaţie şi bun simţ.
dobirceanu

0 comentarii la „Doi huligani: Ignătescu şi Dobârceanu”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.