Handbal masculin, Liga Naţională: REVANŞA

stiinta dinamo

Sâmbătă dimineaţa, de la ora 11.00, etapa a IV-a a Ligii Naţionale la handbal masculin programează la Bacău confruntarea dintre Ştiinţa Municipal Dedeman şi Dinamo Bucureşti.
După cele două înfrângeri administrate de bucureşteni echipei noastre în ediţia trecută de campionat, este de datoria băcăuanilor să-şi ia revanşa, mai ales după înfrângerea de pe teren propriu, din februarie 2009.
E adevărat că premisele sunt cum nu se poate mai favorabile pentru elevii lui Otto Heel, în condiţiile în care, în pauza de vară, bucureştenii şi-au pierdut cei mai valoroşi jucători. Inclusiv pe Sorin Bârză, portarul-păianjen care ne-a exasperat în precedentul meci şi care s-a transferat la Odorhei.
Dinamo vine după două meciuri cu noile promovate, din care au scos doar un punct, şi acela pe teren propriu cu Rom Cri Braşov, în timp ce, la Satu Mare, handbaliştii lui Eliodor Voica au fost umiliţi de CSM, care i-a învins la 10 goluri.
De partea cealaltă, Ştiinţa vine după un debut neconvingător de campionat, cu două înfrângeri, ambele în deplasare, e-adevărat, dar din postura de ocupantă a locului 9, poziţie pe care n-a ocupat-o niciodată de la revenirea în primul eşalon.
În aceste condiţii, este de aşteptat ca băieţii noştri să obţină o victorie la scor, coroborată cu o evoluţie spectaculoasă, care să ridice tribuna în picioare. Meciul va fi arbitrat de brigada ieşeană formată din Bogdan Anton şi Iulian Cristea.
Etapa a IV-a a debutat miercuri, când UCM Reşiţa a distrus, pe teren propriu, pe CSM Medgidia cu 46-16. Sâmbătă mai sunt programate alte trei partide: Pandurii Tg. Jiu – Minaur Baia Mare (ora 17.30), HC Odorhei – CSM Satu Mare (ora 18.00) şi Universitatea Cluj – Steaua (ora 18.00).
Etapa se va încheia duminică, atunci când se vor disputa meciurile Bucovina Suceava – HCM Constanţa şi Poli Timişoara – Rom Cri Braşov, ambele de la ora 11.00.

0 comentarii la „Handbal masculin, Liga Naţională: REVANŞA”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.